Coliving Barkarby Järfälla

COLIVE till Barkarbystaden

2023-Q3 öppnar ansökningar till den första och största nybyggda coliving-hubben, COLIVE Volatus i Barkarbystaden, Järfälla. Vill du bo på Barkarbys bästa adress? Gör en intresseanmälan redan idag. Vi håller dig uppdaterad med ny information fram tills att det blir dags för kontraktsskrivning och inflyttning.

Coliving till Barkarbystaden och Järfälla

COLIVE kommer till Barkarbystaden – En social boendeform för unga vuxna 20-35 år, oavsett om du pluggar eller jobbar!

ANSÖK NU

 

2023-Q3 öppnar vi ansökningar för Barkarbystadens första och största nybyggda coliving-hub med planerad inflyttning 2024-Q1. På Barkarbys kanske bästa adress kommer vi ta emot hela 134 colivers fördelade på 14 delningslägenheter. Kvarter 11 kallas området som byggs med hållbarhet och det sociala i fokus. Järfällas första coliving kommer på plats i ett inbjudande område där du bor med närhet till restauranger, caféer, gym och flertalet butiker. I bottenplan av fastigheten öppnar dessutom en erkänd hamburgerrestaurang.

 

Hur funkar det att bo på COLIVE? 

Här har du som coliver ett eget privat rum med egen WC och dusch, och delar därefter på gemensamma ytor som kök och vardagsrum. Alla gemensamma ytor är dessutom fullt möblerade och ditt eget rum är semi-möblerat. Du kan helt enkelt rulla in med väskan och börja bo tillsammans med dina nya roomies.
Utöver delningslägenheterna har du som hyresgäst även full tillgång till gemensamma ytor i entréplanet, vilket blir en mötesplats för alla ”colivers” i huset med co-workingytor, loungeytor och gemensam uteplats – ”COLIVE Hangout” samt en ”Laundry lounge” i anslutning. Detta är en plats för husets alla colivers för mer ”häng” och aktiviteter som spel- och filmkvällar. De allra flesta lägenheter har gemensamma stora balkonger som löper längs de gemensamma ytorna.

 

MÅNADSAVGIFTEN PÅ COLIVE VOLATUS I BARKARBY

Är du intresserad av att bo på vår hubb i Barkarby? Gör en intresseanmälan redan idag så uppdaterar vi dig med alla prisuppgifter när dessa släpps.

På COLIVE betalar du en månadsavgift som bl.a. inkluderar följande:

• Privat rum (semi-möblerat)
• Privat WC inklusive dusch
• Digitalt lås till rummet
• Fullt möblerat vardagsrum och kök
• Wi-fi
• Vatten, värme och el
• Hemförsäkring
• Veckovis ytskiktstädning av gemensamma ytor
• Hangout space – mer plats för att umgås och hänga (tillgängligt för husets alla colivers)

Vill du veta mer om COLIVE och hur det funkar att bo i våra coliving-hubbar? Läs mer här.

 

Roomiematchning

Hos COLIVE har du ett privat rum och delar samtidigt lägenhet med likasinnade personer. Innan inflyttning får alla göra en personlig roomie-matchning. Där får du svara på ett antal frågor om personlighet, vanor och värderingar. Allt för att säkerställa att du ska trivas så bra som möjligt och att du ska få bo tillsammans med människor som du passar bra ihop med.

Kvarter 11 i Barkarbystaden

Vill du bo i Barkarbystaden? I Kvarter 11, på Barkarbystadens kanske bästa adress, kommer COLIVE Volatus att ligga. Till området kommer även flexibla lösningar såsom co-working att finnas. Här har du som boende nära till toppmoderna kontorsytor och arbetsplatser, både för tillfälliga eller mer permanenta behov.

Kvarter 11 är placerat mellan huvudstråket Barkarbyvägen och Flygplatsvägen. Förutom kommunikationer och service kan du även njuta av stadens lugnare gröna delar.

Jobbar du i Kista?
Med buss 178 som trafikerar sträckan ca var 20:e minut hela dagarna så kommer du till Kista Centrum (t-bana) på drygt 16 minuter.

Barkarby handelsplats

Allt nära! Barkarby handelsplats är en av Sveriges största handelsplatser! Här hittar du Stockholm Quality Outlet som erbjuder ett sjuttiotal butiker med försäljning av 350 varumärken inom bland annat mode, sport och heminredning. Här hittar du även stora varuhus som IKEA, Mio, Plantagen, El-giganten, Media Markt och ICA Maxi som blandas upp med delikatessbutiker, restauranger, Systembolaget och gym.

Coliving Barkarby Järfälla
Colive Barkarby Järfälla