Sveatorget i Barkarbystaden

COLIVE till Barkarbystaden, Stockholm

Nu öppnar vi äntligen för inflyttning i Barkarbystadens första och största nybyggda coliving-hubb, COLIVE Volatus. På en av Barkarbystadens bästa adresser har vi bostadsmöjligheter för hela 134 bostadsgäster.   

Coliving till Barkarbystaden i Stockholm

COLIVE kommer till Barkarbystaden – En social bostadsform för unga vuxna 20-35 år, oavsett om du arbetar, forskar eller studerar!

ANSÖK NU

 

Nu öppnar vi för inflyttning i Barkarbystadens första och största nybyggda coliving-hubb, COLIVE Volatus. På en av Barkarbystadens bästa adresser har vi bostadsmöjligheter för hela 134 bostadsgäster.   

Här bor du med närhet till restauranger, caféer, gym, flertalet butiker, ett stort naturreservat precis runt hörnet och med goda kommunikationer in till stan.

Om Barkarbystaden i Stockholm

Barkarby i Stockholm är ett av norra Europas största och mest expansiva utvecklingsområden och en helt ny stadsmiljö är på gång att växa fram.

Här pågår infrastruktursatsningar som nya tunnelbanestationer, "Förbifart Stockholm" samt bostäder, kontor och handel. Det gör Barkarby till en tillgänglig och levande stadsmiljö där människor, företag och organisationer lever, växer, inspireras och blomstrar sida vid sida.

Barkarby erbjuder det bästa av två världar: en myllrande och växande stadsmiljö och ett naturreservat (Järvafältet) precis runt knuten. Området är utformat för en social och aktiv livsstil, där du bor granne med motionsspår, gym, shopping, restauranger och caféer.

Livet i Barkarby är uppbyggt för att främja möten mellan människor och kulturer, allt med goda kommunikationer till stadskärnan. Läs mer på: www.barkarby.se

KOMMUNIKATIONER

  • 15 minuter med pendeltåg från Barkarby till Odenplan
  • 20 minuter med pendeltåg från Barkarby till T-centralen
  • 15-20 minuter med buss 178 till Kista
  • Stockholm Arlanda flygplats – ca 30 km
  • Stockholm Bromma flygplats – ca 12 km

 

Kartbild över Barkarbystaden och COLIVE Volatus
Flygbild – Vy från Veddesta mot flygfältet
Flygbild – Vy mot Mälaren

Hur funkar det att bo på COLIVE? 

Läs mer här

Vad kostar det att bo på COLIVE Volatus?

Läs mer här

Hur ansöker jag till COLIVE Volatus?

Läs mer här