Coliving Lund, Brunnshög

COLIVE till LUND

2024-Q1 lanserar vi den första och största nybyggda coliving-hubben i Lund genom COLIVE. Vill du bo i en social kontext? Gör en intresseanmälan redan idag! Vi håller dig uppdaterad med ny information fram tills att det blir dags för kontraktsskrivning och inflyttning.

Coliving till Lund

COLIVE till Lund och Brunnshög – En social boendeform för unga vuxna 20-35 år, oavsett om du pluggar eller jobbar!

GÖR EN INTRESSENAMÄLAN

 

2024-Q1 slår vi upp portarna för vår första coliving-hubb i Lund som kommer ligga i nybyggda och hållbara området Brunnshög i Lund. Detta blir Lunds första storskaliga coliving-hubb och kommer rymma hela 81 hyresgäster fördelade på 10 lägenheter. Fastigheten är nybyggd och anpassas därmed fullt ut till COLIVEs koncept.

Detta innebär bl.a. att samtliga hyresgäster får tillgång till eget semi-möblerat rum med egen toalett och dusch och delar därmed på fullt möblerade ytor så som vardagsrum och kök. Vid ingången på fastigheten kommer även ytterligare ett extra utrymme finnas som kallas för Hangout – en plats för husets alla colivers för mer häng och aktiviteter som spel- och filmkvällar.

Alla delningslägenheter kommer att ha access till stor gemensam balkong eller gemensam uteplats i bästa söderläge.

 

Hur funkar det att bo på COLIVE? 

Här har du som hyresgäst ett eget privat rum med eget badrum och delar gemensamma ytor som kök och vardagsrum. Alla gemensamma ytor är dessutom fullt möblerade och ditt eget rum är semi-möblerat. Du kan helt enkelt rulla in med väskan och börja bo tillsammans med dina nya roomies. 

Utöver delningslägenheterna har du som hyresgäst även full tillgång till gemensamma ytor i entréplanet, vilket blir en mötesplats för alla ”colivers” i huset med co-workingytor, loungeytor och gemensam uteplats – ”COLIVE Hangout” samt en ”Laundry lounge” i anslutning. 

 

Månadsavgiften på COLIVE i Lund

Är du intresserad av att bo på vår hubb i Lund? Gör en intresse-anmälan redan idag så uppdaterar vi dig med alla prisuppgifter när dessa släpps.

På COLIVE betalar du en månadsavgift som bl.a. inkluderar följande:

  • Privat rum (semi-möblerat)
  • Privat WC inklusive dusch
  • Digitalt lås till rummet
  • Fullt möblerat vardagsrum och kök
  • Wi-fi
  • Vatten, värme och el
  • Hemförsäkring
  • Veckovis ytskiktstädning av gemensamma ytor
  • Hangout space – mer plats för att umgås och hänga (tillhör husets alla colivers)

Vill du veta mer om COLIVE och hur det funkar att bo i våra coliving-hubbar? Läs mer här.

 

Roomiematchning

Hos COLIVE har du ett privat rum och delar samtidigt lägenhet med likasinnade personer. Innan inflyttning får alla göra en personlig roomie-matchning. Där får du svara på ett antal frågor om personlighet, vanor och värderingar. Allt för att säkerställa att du ska trivas så bra som möjligt och att du ska få bo tillsammans med människor som du passar bra ihop med. 

Om Brunnshög, Lund 

Brunnshög är en ny attraktiv stadsdel i Lund med största fokus på hållbarhet och unga vuxna. Området har en egen spårvagnshållplats som är placerad direkt utanför det som kommer bli COLIVEs hubb. Spårvagnen passerar igenom hela kunskapsstråket där utbildningstillfällen och arbetsplatser ligger och tar dig dessutom till city på endast ca 10 minuter. Här har du nära till allt! 

Coliving Lund, Brunnshög
COLIVE Brunnshög Lund

 

INTRESSEANMÄL TILL COLIVE LUND

Har du några frågor? hör av dig hej@colive.se 😊