förvaring

Det finns olika förvaringsmöjligheter beroende på vilken hubb du bor på. För att se vad som gäller på just din hubb vänligen läs på respektive flik här nedan. 🤗 

På COLIVE Aquila finns ett förråd i trapphuset som tillhör din delningslägenhet. Förrådet har hyllor som är märkta med allas rumsbokstäver. Ditt markerade utrymme motsvarar ca två flyttlådor i storlek.

På COLIVE Lab finns ett gemensamt förråd utanför lägenhetsdörren på Nytorgsgatan 44 som du delar tillsammans med dina roomies. 

Utöver förvaring i lägenheten erbjuder COLIVE extra förrådsutrymme på våning -1 i husets källare.  

Det finns två förråd per lägenhet, dessa delas två och två med samma person som du delar badrum med. 

Respektive lägenhet har även ett tredje förråd som är till för att förvara gemensamma möbler i. Här uppmanas utemöbler att ställas in under vintersäsongen.

På COLIVE Caseus finns ett förrådsrum i varje delningslägenhet. Förrådet har hyllor som är märkta med allas rumsbokstäver. Ditt markerade utrymme motsvarar ca en flyttlåda i storlek, dvs. ungefär 59x36x43 cm.

De större delningslägenheterna som rymmer 11 personer har ett extra förråd i lägenheten. Detta förråd har inga hyllor och där är det upp till alla roomies att gemensamt bestämma hur ni vill använda det.

Utöver förråden i lägenheterna finns ett förrådshus på gården där du kan ansöka om att hyra ett mindre förråd. Antalet är begränsat och kan hyras personligen för 200 kr/månad. För mer information och tillgänglighet, vänligen kontakta community@colive.se. 😊

Caseus är även ett Vindenanslutet hus, vilket innebär att du har en specialdeal när du bor på COLIVE Caseus. Vårt samarbete med Vinden innebär att du får:

  • Gratis provperiod i tre månader
  • Specialpris på deras föråd: litet – 189kr (-25% från originalpris), medium 349kr (-30% från originalpris), Large 599kr (-40% från originalpris)
  • Gratis hämtning och leverans andra tisdagen i månaden (upp till 1m3)

För att ta del av detta erbjudande behöver du gå via denna länk: Vinden

 

BEHÖVER DU MER FÖRVARING?

COLIVE är anslutet till Vinden on-demand förvaring. Det betyder att du har tillgång till hur mycket förvaring du behöver, när du behöver det. 

 Hur funkar det?

Du kan ladda ner appen eller boka upphämtning online. Bokar du före lunch kan de hämta eller leverera redan dagen efter. När sakerna är hämtade mäter och fotograferas dem så att du betalar för det du förvarar och kan se digitala kopior på alla dina saker i appen. Det är lika enkelt att beställa hem det du behöver. För mer information, se Vindens hemsida. 🤗