Lodge - colive aquila

Lodgen hittar du på plan 1 i anslutning till Hangouten. Denna finns bara på COLIVE Aquila. Detta är en uthyrningslägenhet som går att hyra per dygn till en rabatterad avgift om du har vänner eller familj på besök eller om du vill ha möjlighet att anordna en privat middag utan att störa dina roomies. Lägenheten är fullt utrustad med porslin och köksredskap, en bäddsoffa för två personer, samt bord och stolar för 8 – 10 personer. Täcken och kuddar finns i Lodgen, men lakan och handdukar ingår ej.

Lodgen bokas via appen BKHR (läs mer här). Den kan bokas max 7 dagar i rad per person. Hyresavgiften är 500 kr den första natten och därefter 300 kr per natt för följande nätter. 

Du är ansvarig för att städa, diska och slänga soporna innan din bokningstid är över. Om du inte gör detta riskerar du att bli debiterad för det. 

Bokningen börjar kl. 12.00 och gäller fram till kl. 11.00 nästa dag. Avbokningar kan ske upp till 24 timmar innan bokningen börjar. Avbokningar som sker inom 24 timmar debiteras till fullt pris. Du kommer att faktureras separat i efterhand för de nätter du har bokat Lodgen.