coliving gothenburg kallebäcks terrasser

COLIVE till Göteborg

Nu kan du ansöka! Vår senaste coliving-hubb i Kallebäcks Terrasser.

Äntligen, nu kommer coliving till Göteborg

ANSÖK HÄR!

 

Nu kan du ansöka till Göteborgs första nybyggda coliving-hubb!

COLIVE erbjuder nya smarta delningslägenheter till unga vuxna mellan 20-35 och driver i dagsläget tre coliving-hubbar i Stockholm, och nu finns vi äntligen till Göteborg!

COLIVE Caseus är vår senaste nyproducerade coliving-hubb som är belägen i Kallebäcks Terrasser som slog upp portarna Oktober 2022. COLIVE Caseus är Göteborgs första och största nybyggda coliving-hubb och inkluderar två fastigheter som inrymmer 121 privata rum fördelade på 12 delningslägenheter med stora balkonger.

Bostädernas utformning är ett resultat av noga avvägning mellan det delade och det privata. Bostadsgästerna har sitt eget privata rum med eget badrum. Därefter delar bostadsgästerna på sociala umgängesytor och kök i varje delningslägenhet.

Utöver delningslägenheterna har bostadsgästerna även full tillgång till gemensamma ytor i entréplanet, vilket blir en mötesplats för alla ”colivers” i huset med co-workingytor, loungeytor och gemensam uteplats – ”COLIVE Hangout” samt en ”Laundry lounge” i anslutning. I månadsavgiften ingår wi-fi, el, värme, vatten, städning av gemensamma ytor, fullt möblemang av gemensamma ytor, semi-möblerade rum samt hemförsäkring.

Vill du veta mer om COLIVE och hur det funkar att bo på våra coliving-hubbar? Läs mer här.

COLIVE fokuserar på delningsbostäder för unga vuxna mellan 20–35 år oavsett om du jobbar eller pluggar. Är du en student och funderar på att flytta till Göteborg kan du läsa mer här.

Om Kallebäcks Terrasser 

En kort cykeltur från city, i Göteborgs sydöstra utkant hittar du Kallebäck som är en del av Örgryte. Det tidigare mejeriområdet, med milsvid utsikt över Göteborg, omvandlas nu till bostadsområdet Kallebäcks Terrasser. Här kommer du förutom bostäder hitta allt från restauranger, butiker, kaféer, gym och arbetsplatser.

Här kan du också njuta av naturen, på det intilliggande Lackarebäcksberget och i Delsjön som ligger ett stenkast bort.

Kommunikationerna in till city är mycket goda och du tar dig in till Korsvägen på 10 minuter med buss 50 som trafikerar sträckan frekvent.

Colive Kallebäck shared livingroom