Caseus heading SVE

TILLGÄNGLIG NU ✅

COLIVE Caseus är Göteborgs första och största nybyggda coliving-hubb och inkluderar två fastigheter som inrymmer 121 privata rum fördelade på 12 delningslägenheter med stora balkonger. I området Kallebäcks Terrasser hittar du allt från restauranger, butiker, kaféer, gym och arbetsplatser. Här kan du njuta av närhet till naturen i Delsjön, men även ta dig till city på 10 minuter med buss som trafikerar sträckan frekvent.

ONE BILL – ALLT INGÅR

Vi vet att du är här för communityt, men vi vill också göra det enkelt för dig. Därför är möbler, Wi-fi, el, veckostädning, hemförsäkring, mm. inkluderat i din månadsavgift.

MÅNADSAVGIFT FRÅN 7235 – 7640 KR

Priset varierar beroende på storleken på ditt privata rum. 

COLIVE CASEUS PIZZAKVÄLL-17

HUBBEN

12 delningslägenheter

Hangout space & Laundry lounge

Service Host

Elbilio bil- & cykelpool

Colive Kallebäck shared livingroom

DELNINGSLÄGENHETEN

5-11 roomies

Delningsyta 59-123 m²

Fullt utrustat kök & vardagsrum

Balkong

Veckovis ytstädning av gemensamma ytor

colive_220126-9019-

PRIVATA RUMMET

Ditt privata space

Semi-möblerat inkl. säng

Privat badrum

Rumsstorlek 9-12 m²

COMMUNITY @ CASEUS

Communityt på Caseus har funnits sedan 2022, så de är ett relativt nytt community som har skapat en fantastiskt bra bas för hur de vill ha det, samtidigt som de ständigt uppfinner sig själva på nytt. Det är en plats med fantastiska människor som alltid får dig att känna dig välkommen. Vi skulle kunna fortsätta skriva om hur bra vi tycker att de är men tycker att det är bättre att de berättar sin historia, vilket vi också bett dem. De håller just nu på att skapa sin egen presentation och den kommer att finnas här på hemsidan så fort den är klar. Under tiden kan du läsa deras egna ord längst ner på denna sida eller:

Skulle du vilja komma i kontakt med communityt för att få en bättre förståelse om det här är stället för dig? Ansök och var med på en digital träff så guidar vi dig därifrån!  

1
2
3
4
5
6nm
7nm
8nm
9nm
10nm
11
12
13
14
15
CASEUS bilder + text
17
18

TOUR AV HUBBEN 👇

KIND WORDS