3

TILLGÄNGLIG NU ✅

Just nu! 50% OFF FÖRSTA MÅNADEN
på COLIVE Aquila

 

50% OFF första månaden på COLIVE Aquila

Ingen kod behövs och inflyttning gäller senast 1 juni 2024

COLIVE banner kampanj sv

COLIVE Aquila är Sveriges första nybyggda coliving-hubb som rymmer 17 delningslägenheter och ger hem åt drygt 100 colivers. Här har du ditt privata rum i en delningslägenhet och dessutom får du tillgång till ett helt våningsplan med gemensamhetsytor - COLIVE Hangout.

Hubben ligger på gångavstånd från Haninge centrum som har ett stort utbud av aktiviteter, shopping och restauranger. Där hittar du allt du behöver för vardagen. Bara en kort promenad bort ligger även Handens pendeltågsstation med goda kommunikationer till Stockholm city. Och om du är mer av en naturmänniska har du tur! Aquila är omgivet av vackra naturområden med sjöar för bad, joggingspår och skogar att utforska.

ONE BILL – ALLT INGÅR

Vi vet att du är här för communityt, men vi vill också göra det enkelt för dig. Därför är möbler, Wi-fi, el, veckostädning, hemförsäkring, mm. inkluderat i din månadsavgift.

MÅNADSAVGIFT FRÅN 7925 – 9775 KR

Priset varierar beroende på storleken på ditt privata rum. 

20211462-Edit_1

HUBBEN

17 delningslägenheter

Hangout space & Laundry lounge

Service Host

Lodge (övernattningslägenhet för gäster)

anton boende i stockholm

DELNINGSLÄGENHETEN

5-6 roomies

Delningsyta 62-90 m²

Delade badrum

Balkong

Veckovis ytstädning av delningsytor

20211117-Edit

PRIVATA RUMMET

Ditt privata space

Semi-möblerat inkl. säng

Rumsstorlek 7-16 m²

COMMUNITY @ AQUILA

Communityt på Aquila har funnits sedan 2020, de är riktigt duktiga på det de gör och har sina rutiner samtidigt som de ständigt kommer med nya idéer. En riktigt härlig plats att vara med fantastiska individer. Även om vi skulle kunna fortsätta skriva om detta underbara community, tycker vi att det är bättre om de presenterar sig själva. Det är också därför vi bad dem att göra det, det pågår just nu så håll utkik efter deras presentation. Under tiden kan du läsa deras egna ord i slutet av denna sida, eller:

Skulle du vilja komma i kontakt med communityt för att få en bättre förståelse om det här är något för dig? Ansök och gå med på en digital träff så guidar vi dig därifrån!  

1 Aquilaeng
2 Aquilaeng
3 Aquilaeng
4 Aquilaeng
5 Aquilaeng
6 Aquilaeng
7 Aquilaeng
8 Aquilaeng
9 Aquilaeng
10 Aquilaeng
11 Aquilaeng
12 Aquilaeng
13 Aquilaeng
14 Aquilaeng
15 Aquilaeng
16 Aquilaeng
17 Aquilaeng
18 Aquilaeng
19 Aquilaeng
20 Aquilaeng

TOUR AV HUBBEN 👇

KIND WORDS