Tre co-livers sitter i soffan och pratar.
Press / COLIVE fortsätter värva profiler från både tech- och fastighetsvärlden

I februari tog COLIVE in kapital från Wallenstam och Konsumentföreningen Stockholm (Kfs). Med nytt kapital och flera stora projekt i pipelinen förstärker man nu organisationen med tre nya stjärnor!

Jimmy Hagelfors började som Marknadschef tidigare i februari. Han kommer närmast från app-företaget Gimi där han arbetade som Growth Manager och har tidigare även axlat rollen som digital marknadschef på Yepstr.

– Jag var redo för en ny utmaning och kände direkt att COLIVE står för den lösning på bostadsbrist för unga vuxna som jag vill hjälpa att bygga upp. Alla känner vi någon som varit illa utsatta av bostadsmarknaden i Stockholm, så det känns otroligt att få ta sig an den här rollen. 

Malin Albertin axlar rollen som Projektchef sedan början av mars. Malin har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer senast från motsvarande roll på Slättö Förvaltning. Dessförinnan har hon arbetat med fastighetsutveckling på Näckström Fastigheter, Unibail-Rodamco Nordic, Humlegården Fastigheter m.fl.

– COLIVE har just påbörjat en enormt spännande resa där man förändrar tankesätten både bakom att bygga och att bo och leva. Jag ser mycket fram emot att vara med och skapa framtidens nya, innovativa bostadslösning.

I april tillträdde dessutom Annika Öman som Head of Operations. Annika kommer senast från Forenom där hon varit Real Estate Director och har sedan tidigare gedigen erfarenhet från ”hospitality”-industrin och flera framgångsrika hotelloperatörer såsom Nordic Choice, Hotel Rival, Nobis, L Motel och Apartments by Ligula.

– När jag fick höra talas om COLIVE första gången tänkte jag bara wow! Generation Y måste få möjligheten att kunna flytta hemifrån. Jag är otroligt glad och förväntansfull över att nu få bli en del i att lösa den här viktiga frågan!

Nu växlar vi upp och välkomnar våra nya stjärnor! Om fem år ska vi ha 7 000 bostäder för unga vuxna runtom i Sverige, vilket kräver erfarna och kompetenta medarbetare på nyckelpositioner. Där är vi övertygade om att vi nu har hittat rätt, säger Katarina Liljestam Beyer.