Tre co-livers sitter i soffan och pratar.
Press / COLIVE – Nya tidens kollektiv
Sovrum från ett av colives kollektiv.

Kollektivboende, fast bättre! 

Kollektvboende har funnits med länge i vår historia. Det finns många förutfattade meningar om det traditionella kollektivet. Många tänker sig ett stort hus med en massa människor och rum som saknar dörrar likt 1970-talskollektivet i filmen ”Tillsammans”. Idag ser det inte riktigt ut så längre även om det hade sin charm på sitt sätt. Nutidens kollektivboende är något helt annat. COLIVE har skapat en modern form av delat boende där likasinnade kan leva tillsammans i en social och flexibel miljö, och där det erbjuds mer än bara tak och väggar. Som boende får du tillgång till en nyproducerad lägenhet med en hel del som ingår i en och samma månadsavgift.

Vad ingår?

Du har ditt privata sovrum och lever samtidigt stora gemensamma utrymmen tillsammans med dina roomies. Ni har tillgång till fullt utrustat kök, vardagsrum, vatten, el och Wi-fi, hemförsäkring och städning av gemensamma ytor en gång i veckan - allt i din månadsavgift.

För att du ska trivas så bra som möjligt och bli ihop-matchad med likasinnade så har vi vår roomie-matchning där du svarar på ett antal frågor som vi sedan matchar dig på med andra.

I det "gamla kollektivet" var det oftast familjer kombinerat med singelpersoner och par. På COLIVE är det mer av ett singelhushåll, för dig som under en viss period av livet uppskattar en social och flexibel livsstil oavsett om du jobbar eller pluggar. 

Ett boende skräddarsytt för unga vuxna

COLIVEs hubbar hittar du i bland annat Haninge och Barkarbystaden - Ansök idag!