hero-2
Press / Coliving i Stockholm

Coliving i Stockholm - Dela boende med likasinnade

Drömmer du om att flytta till Stockholm, träffa nya vänner samt ha närheten till både jobb och fritid? Då rekommenderar vi coliving – en boendeform där du delar boende med andra personer med liknande intressen.

coliving stockholm parkstråket

Vad är coliving?

Coliving är en social boendeform där du tillsammans med andra delar på en stor lägenhet, samtidigt som har ett eget låsbart rum. Perfekt för den sociala personen som gillar att umgås, men som ändå vill ha sitt eget space att kunna dra sig tillbaka till. Lägenheten som du och dina roomies delar tillsammans har ett fullt utrustat kök samt ett vardagsrum som öppnar upp för ett socialt liv där ni kan både umgås, plugga och jobba.

Hur fungerar coliving i Stockholm?Hos COLIVE får du allt på köpet, där allt från möbler samt tillgång till tvättmaskin och diskmaskin är inkluderat i priset. Ditt egna rum är utrustat med ett digitalt lås, är semi-möblerat och har goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten som du delar med dina roomies har ett fullt utrustat kök och vardagsrum där veckovis städservice ingår. Inkluderat i hyran är även vatten, el och Wi-fi.

Förutom bekvämligheter är det för oss på COLIVE viktigt att det finns en gemenskap hos våra colivers. Alla våra COLIVE-hubbar är därför försedda med ett hangout space, co-working space och uteplats. Allt för du ska ha möjlighet att lära känna och socialisera dig med dina roomies. För dig som har en gäst på besök finns även en gästlägenhet i varje hubb.

Var hittar jag coliving i Stockholm?

Vill du dela boende och söker efter en social bostadsform? Då passar coliving dig. Du hittar våra lägenheter i Handen, på Lidingö och på Södermalm. Läs mer om hur det funkar att bli en coliver här.