Tre co-livers sitter i soffan och pratar.
Press / Coliving Stockholm

Här hittar du coliving i Stockholm

Ska du flytta till Stockholm för att plugga eller jobba och funderar på vart du ska bo? Det är lugnt, vi hjälper dig. På COLIVE har vi skräddarsytt den ultimata boendeformen för unga vuxna som vill ha en social och flexibel livsstil där allt ingår.

På COLIVE hittar du nyproducerade colivinglägenheter som är helt utformade efter vårt coliving-koncept. Det innebär att du lever på fullt utrustade och stora delade ytor, samtidigt som du har ditt privata space som tillhör bara dig. I coliving-hubben hittar du massor av andra likasinnade som du kan connecta med. Unga vuxna som precis som du också är på väg mot nästa steg i livet.

Coliving - Flexibelt och socialt

Allt på COLIVE är skräddarsytt för unga vuxna. Vi vill att du stannar för att du vill, inte för att du måste. När du haft en grymt bra boendeupplevelse har vi fyllt vårt syfte. Den dagen du flyttar ut, vill vi att du ska känna att perioden på COLIVE varit grymt bra på alla sätt. För att ge dig rätt förutsättningar har vi därför satt dessa villkor:

 • En månadsavgift - allt ingår.

 • En kalendermånad i uppsägningstid

 • Inga depositioner

Signa upp dig och hitta ditt framtida hem.

På våra coliving-hubbar i Stockholm hittar du hundratals unga vuxna som valt COLIVE. Främsta anledningen till att de väljer COLIVE är för alla möjligheter som skapas på grund av de sociala och flexibla villkor vi har.

En flytt till en ny stad för sitt första jobb, eller att börja plugga någonstans är i sig redan många gånger en utmanande situation, även om det samtidigt är roligt. Vi pratar med unga vuxna varje dag, och nej, bostaden ska inte vara ytterligare en huvudvärk. Tvärtom, så förenklar vi alla processer och utmanar bostadsmarknaden.

Coliving Stockholm. Shared apartments stockholmColiving in Barkabystaden, Stockholm

Allt ingår i en månadsavgift

Här får du ett eget privat rum och delar gemensamma ytor som kök och vardagsrum. Alla gemensamma ytor är dessutom fullt möblerade och ditt eget rum är semi-möblerat. Du kan helt enkelt rulla in med väskan och börja bo tillsammans med dina nya roomies.

på COLIVE betalar du en månadsavgift från ca 7500kr (beroende på vilken hubb) och då ingår allt:

 • Privat rum (semi-möblerat)
 • Privat WC inklusive dusch
 • Digitalt lås till rummet
 • Fullt möblerat vardagsrum och kök
 • Wi-fi
 • Vatten, värme och el
 • Hemförsäkring
 • Veckovis ytskiktstädning av gemensamma ytor
 • Hangout space – mer plats för att umgås och hänga (tillhör husets alla colivers)

 

Var hittar jag coliving i Stockholm?

Du hittar våra coliving-lägenheter på följande platser: Barkarbystaden, Handen, Södermalm och Lidingö. Ansök idag!

Vad är coliving?

Coliving är en social boendeform där du tillsammans med andra delar på en stor lägenhet, samtidigt som har ett eget privat och låsbart rum. En balans för dig som gillar att umgås med andra, men som ändå vill ha ditt eget space att kunna dra sig tillbaka till. Coliving-lägenheten som du och dina roomies delar tillsammans har ett fullt utrustat kök samt ett vardagsrum som öppnar upp för ett socialt liv.

Hur fungerar coliving i Stockholm?

Hos COLIVE får du allt på köpet, där allt från möbler samt tillgång till tvättmaskin och diskmaskin är inkluderat i priset. Ditt egna rum är utrustat med ett digitalt lås, är semi-möblerat och har förvaringsmöjligheter. Lägenheten som du delar med dina roomies har ett fullt utrustat kök och vardagsrum där veckovis städservice ingår. Inkluderat i månadsavgiften är även vatten, el och Wi-fi.

coliving lägenhet, stockholm, göteborg,