Tre co-livers sitter i soffan och pratar.
Press / Hyra lägenhet i Stockholm

Så gör du för att hyra en lägenhet i Stockholm

Lediga lägenheter i Stockholm tar ofta lång tid att hitta och det kan i många fall vara en krånglig process. På bostadsköerna förmedlas en rad olika budskap och man blir lätt vilsen i vad som egentligen gäller. På t.ex Bostadsförmedlingen i Stockholm kan det ta mellan 6–12 år för att få en lägenhet, vilket är väldigt lång tid, särskilt om du behöver en bostad snabbt.

Visst finns det andra sätt att hitta en bostad att hyra. Många privatpersoner hyr ut sina lägenheter i Stockholm i andrahand, vilket såklart är ett alternativ. Dock är det inte alltid det smidigaste då det kan bli både dyrare och otrygga villkor i slutändan.

Det vill vi på COLIVE ändra på. Vår boendelösning är skräddarsytt för dig som ung vuxen med fokus på en social och flexibel livsstil. Här delar du en fullt utrustad och möblerad lägenhet med andra, men har självklart också ett eget privat och låsbart rum - alltihop i en enda månadsavgift.

Ansöka till COLIVE gör du HÄR.

 

hyra lägenhet stockholm


Hyra lägenhet i Stockholm
Välj COLIVE istället - socialt och flexibelt

Att ansöka och flytta till COLIVE är både enkelt och smidigt. Vi krånglar inte till det. På COLIVE förstår vi att du som ung vuxen står inför en rad utmaningar redan, och boendet ska inte vara ett till. Därför har vi en digital process som är enkel att fullfölja, och fram till att du flyttar in vill vi att du ska känna dig säker, och vi hjälper dig precis när som helst.

 

Lägenhet i Stockholm vs COLIVE

Sociala och flexibla villkor på COLIVE:

  • Fullt utrustade lägenheter som har allt du behöver

  • Endast en månads uppsägningstid på ditt boende

  • Inga depositioner

  • One bill only - i en månadsavgift ingår allt

 

Ska du flytta till Stockholm för att plugga eller jobba och väljer COLIVE vill vi att du ska trivas med ditt boende och connecta med andra härliga personer. Här stannar du dessutom så länge du vill. På COLIVE har du hela boendet och alla tjänster i en enda månadsavgift. Du delar en stor lägenhet tillsammans med dina roomies, och har själv tillgång till ett eget låsbart rum. Allting är möblerat, så det är heller ingenting du behöver tänka på när du packar för att flytta in i någon av våra coliving-hubbar i Stockholm. Det ger den flexibilitet vi vet att många unga vuxna behöver.

 

Vilka bor på COLIVE?

I våra coliving-lägenheter i Stockholm bor hundratals unga vuxna utspridda i olika hubbar. COLIVE riktar sig till dig vare sig du jobbar eller pluggar. Ett perfekt sätt för dig som vill testa något nytt, är ny i stan eller vill lära känna nya personer.

Låter detta som något för dig? Ansök om lediga platser idag och flytta in på COLIVE

Se vilka hubbar som finns och ansök HÄR.

Coliving in Gothenburg