hero-2
Press / Hyra lägenhet i Stockholm

Så gör du för att hyra en lägenhet i Stockholm

Att hitta en lägenhet att hyra i Stockholm brukar kunna ta väldigt lång tid. Även om du står i Bostadsförmedlingens stora kö till hyreslägenheter så har de en genomsnittlig kötid mellan 6 och 12 år, vilket är väldigt lång tid särskilt om du behöver en bostad snabbt.

Visst finns det andra sätt att hitta en bostad att hyra. Många privatpersoner hyr ut sina lägenheter i andra hand, vilket såklart är ett alternativ. Dock är det inte alltid det smidigaste då det kan bli både krångligt och dyrt i slutänden. Som tur är så finns det bättre alternativ till boende i Stockholm – som COLIVE där du delar lägenhet med andra, men har tillgång till ett eget privat och låsbart rum.

hyra lägenhet stockholm

Hyr bostad enkelt hos Colive

Att hyra bostad hos COLIVE ska vara både lätt och smidigt för dig som blivande hyresgäst. Från att du ansöker om att flytta in hos oss till att du får nyckeln i din hand så ska det vara en enkel process. När du väljer att bli en coliver och flyttar in i någon av våra bostäder i Stockholm hoppas vi att du ska trivas och stanna hos oss en längre tid framöver. För hos oss finns det bara fördelar!

Hos COLIVE får du nämligen allt på köpet. Du delar en stor lägenhet tillsammans med dina roomies, men har själv tillgång till ett eget låsbart rum. Allting är möblerat, så det är heller ingenting du behöver tänka på när du packar för att flytta in i någon av våra fantastiska lägenheter. COLIVE har plats för både dig, dina drömmar och mål. Våra lägenheter är ämnade att leva i fullt ut, vare sig du vill umgås, jobba, plugga eller bara chilla. Ett perfekt sätt för dig som vill testa något nytt, är ny i stan eller vill lära känna nya personer. Läs mer om våra boenden här.

Så istället för att köa år ut och år in Bostadsförmedlingens lägenhetskö i Stockholm, testa någonting nytt, häng med oss och bli en coliver på heltid! Vi kan nästan lova att det här kommer bli den roligaste tiden i ditt liv.