Tre co-livers sitter i soffan och pratar.
Press / Är du ung och söker bostad?
Colive U25 på Lidingö

Hyr en ungdomslägenhet genom COLIVE!

Det är inte helt lätt att ta sig in på bostadsmarknaden som ungdom, speciellt inte i Stockholm. För många blir det första boendet antingen litet, långt ifrån stadskärnan eller för dyrt. Är du ung och har du svårt att navigera i bostadsdjungeln bland bostadsrätter, hyresrätter, andrahandskontrakt och ungdomslägenheter? Välkommen till COLIVE U25 – en delbar ungdomslägenhet för dig som är mellan 18-25 år på Lidingö, i nära anslutning till Stockholm City.  

Colive har ungdomslägenheter i stockholm

COLIVE erbjuder lägenheter speciellt framtagna för dig som är ung, där du får flytta in utan krav på att du måste studera. Lägenheterna ger dig tryggheten från ett förstahandskontrakt utan att kosta lika mycket som de flesta hyreslägenheter gör. Den fastighet som COLIVE reserverat exklusivt som ungdomslägenhet heter U25 – en coliving-hubb för dig som är mellan 18-25. Lägenheterna är nyproducerade och lagom stora som ett första boende. 

Vad du kan förvänta dig av att bo på U25

På U25 får du flytta in i ett alldeles eget, rymligt sovrum och dela kök och öppna ytor med andra ungdomar. Genom de delade ytorna får du möjlighet till ett socialt boende. Varje lägenhet innehåller 4 sovrum, så du lever med 3 andra ungdomar i en lägenhet med en delningsyta på 60 kvm. Är du osäker på att dela boende med några andra? COLIVE ser till att skapa optimala förutsättningar för att just du ska trivas på U25, eftersom de parar ihop colivers utifrån ett enkelt test som de döpt till “Roomie-matchningen”.

Colive U25 ungdomslägenhet

Det här ingår i ungdomslägenheterna på U25

Lägenheterna i U25 har ett fullt utrustat kök, gemensamma badrum och delade ytor. El, värme, vatten och Wi-Fi ingår i hyran. Veckovis städning av de öppna ytorna är en bekvämlighet som colivers också får ta del av.

COLIVES egna ungdomslägenhet på U25 ligger i Larsberg på Lidingö, ett stenkast från Ropstens tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 8 minuter. I anlutning till boendet finns även busslinjer som tar dig runt på Lidingö samt pendelbåtar till Nacka, Saltsjökvarn, Djurgården och Nybroviken.

Välkommen till U25 när du söker ungdomsboende! Är du ungdom, men fyllt 25 år? Spana in våra boenden på Södermalm och i Handen.