coliving gothenburg hub kitchen

ETABLERA FRAMTIDENS BOSTADSFORM MED OSS! 

COLIVE etablerar bostäder skräddarsydda för coliving

Våra projekt kommer till genom partnerskap och nära samarbete med fastighetsutvecklare och långsiktiga ägare. Vi sköter all löpande administration under hyrestiden, ansvarar för del av det inre underhållet samt tar emot fel-och störningsanmälan från dem som bor. Genom att ingå ett långt blockhyresavtal med COLIVE blir affären för dig som fastighetsägare tryggare.

Var med och bygg framtidens hållbara bostadsform!

Varför COLIVE?

Hållbart bostadsalternativ (ESG)
Säkert & stabilt kassaflöde i 15-25 år
Låg vakansrisk
Högre nyttjandegrad i projekt för god avkastning
Kompetent & professionell samarbetspartner
Tydlig konceptdokumentation optimerar projekt
Erfaren operatör inom coliving
Experter inom community management

Vill du komma i kontakt med oss?

Har du en projektidé där du ser potential i att etablera coliving ihop med oss? Kontakta i sådant fall oss på projektutveckling. 

Malin Gucko,
Projektutvecklingschef

David Sjöberg,
Affärsutvecklare

PROJEKTFÖRUTSÄTTNINGAR

Vi arbetar efter vårt egna framtagna ramverk COLIVE Koncept, baserat på år av inhämtad kunskap om coliving, samtidigt är vi lyhörda på våra partners önskemål och skräddarsyr husen tillsammans.

  • Byggrätt om 5000 - 10000 BTA

  • Projekt om ca 150 - 500 rum

  • Delningslägenheter för  6 - 12 personer

  • Communtiy-ytor 

  • Tredjepartstjänster

Marina Fritsche, vice vd på Wallenstam

– ”Det är väldigt roligt att nu vara igång med byggnationen av colivingbostäder i Kallebäcks Terrasser tillsammans med Colive. Att kunna bidra till nya boendeformer, så att fler unga människor kan komma in på bostadsmarknaden, i en ny spännande, social boendemiljö är ett bidrag i vårt sociala hållbarhetsfokus som känns både viktigt och helt rätt inför framtiden”, säger Marina Fritsche, vice vd på Wallenstam.

Sam Giertz, Partner på Resona

– "Vi på Resona brinner för innovation och att lösa samtidens frågor om bostadsförsörjning. COLIVE har ett fint koncept som vi nu satsar rejält på. Vi har mött ett team som är lika passionerade som oss och det känns otroligt glädjande och spännande att få vara med och utforma morgondagens boende", säger Sam Giertz, Partner på Resona.

Fredrik Millertson, VD LKF ALLMÄNNYTTAN

"Genom vårt projekt ger vi unga vuxna en möjlighet att vara en del av ett sammanhang, samtidigt som vi skapar ett komplement till andraboendeformer för de som befinner sig i glappet mellan studentliv och att bilda familj", säger Fredrik Millertson, VD på Lunds Kommunala Fastighetsbolag

5

Hubbar

400

Rum

15 000++

COLIVE Community