Studentlägenhet Stockholm. Välj COLIVE istället. Boende för unga vuxna

Studentlägenhet i Stockholm? Testa COLIVE istället!

Är du student och söker boende i Stockholm? Vill du bo i en social kontext med andra som pluggar eller jobbar? Då är coliving något för dig!

Lediga studentlägenheter i Stockholm?

Testa COLIVE istället! Här kan du bo oavsett om du pluggar eller jobbar.
Nu finns lediga platser! 

ANsÖK HÄR

 

Ska du flytta till Stockholm för att plugga eller jobba och vill dela stora ytor så som kök och vardagsrum med andra, men samtidigt ha ditt eget privata space? Då är COLIVE något för dig!

COLIVE Volatus är vår senaste coliving-hubb som öppnade i januari 2024 i det framväxande området Barkarbystaden. COLIVE Volatus är Stockholms största nybyggda coliving-hubb med 134 privata rum fördelade på 14 delningslägenheter. 

Kan studenter bo på COLIVE?

Vi riktar oss till dig mellan 20–35 år som vill bo med andra, vare sig du pluggar eller jobbar. Har du blivit antagen till en utbildning i Stockholm och söker boende? Då finns vi här för dig. Andelen studenter som bor på COLIVE skiljer sig mellan de olika hubbarna, men i snitt är ca 35% studenter och resten jobbar. Oavsett vilket stadie du befinner dig i ger COLIVE möjlighet till att bo i en social kontext där du på ett naturligt sätt kan lära känna nya människor. Du får chansen att skapa ett varierat nätverk, vilket är användbart både under studietiden och när det blir dags att ta klivet ut i arbetslivet. 

Hur funkar det att bo på COLIVE?

Smidigt, socialt och enkelt! 

Här har du ett privat rum med eget badrum och delar på stora moderna ytor med dina roomies. Rummet är semi-möblerat med bl.a. säng och förvaring, men i övrigt får du möjlighet att inreda ditt space precis som du vill. De gemensamma ytorna så som kök och vardagsrum är fullt utrustade och möblerade. Vi ordnar med det mesta så att du kan flytta in smidigt och enkelt, allt för att du ska få en bra start i ditt nya hem!

Utöver din delningslägenhet har du även tillgång till ett Hangout space på första våningen som fungerar som en mötesplats för alla colivers i hubben. Där finns loungeytor, plats för co-working, och en stor uteplats samt en Laundry lounge (tvättstuga) i anslutning.

Vad ingår på COLIVE Volatus?

I månadsavgiften ingår följande: 

  • Privat semi-möblerat rum
  • Privat badrum
  • Fullt möblerat vardagsrum & kök
  • Veckostädning av gemensamma ytor
  • Wi-fi
  • Vatten, värme & el
  • Digitala lås
  • Hemförsäkring
  • Hangout space – mer plats för att umgås & hänga

Vill du veta mer om COLIVE och hur det funkar att bo hos oss? Läs mer här

Varför COLIVE istället för studentlägenhet?

Roomie-matchning

Hos COLIVE har du ett privat rum och delar på övriga ytor med dina roomies. Innan inflyttning gör alla roomie-matchningen och svarar på ett antal frågor om personlighet, vanor och värderingar. Algoritmen matchar sedan ihop dig med roomies som du mest sannolikt kommer att trivas med och det är i den delningslägenheten som du får ett erbjudande. Skulle du trots allt känna att du har hamnat helt fel är det bara att höra av dig till oss så hjälper vi dig med att byta till en annan lägenhet.

Ett tryggt kontrakt

Att hitta ett boende i Stockholm är svårt och utmanande och det ställs ofta höga krav för att få ett förstahandskontrakt. Samtidigt är andrahandskontrakt i Stockholm ett dyrt och otryggt val. Därför erbjuder vi på COLIVE trygga kontrakt för dig som boende. Här har du flexibilitet och bestämmer själv om du vill bo i din delningslägenhet i några månader eller i flera år, helt anpassat efter din situation och var du befinner dig i livet oavsett om du studerar eller arbetar. Detta innebär alltså att du har möjlighet att bo kvar efter din studietid till skillnad från en traditionell studentlägenhet.

Allt ingår – prisvärt & enkelt

Som student i en ny stad kan det vara mycket att tänka på i början och därför vill vi göra vad vi kan för att underlätta för dig! Att flytta till en studentlägenhet medför många dyra kostnader utöver hyran - möbler, köksutrustning, TV, dammsugare, mm. ska köpas, avtal för bredband, el och hemförsäkring ska tecknas, möbler ska flyttas och monteras. På COLIVE slipper du allt detta! Här ingår ett semi-möblerat sovrum med eget badrum, fullt utrustat kök och vardagsrum, Wifi, el, värme, vatten och hemförsäkring. Utöver detta ingår även veckostädning av de gemensamma ytorna, så att du och dina roomies kan lägga tid på annat.

LÄS MER OM COLIVE VOLATUS HÄR OCH ANSÖK IDAG!

Om Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av norra Europas största och mest expansiva utvecklingsområden där en ny spännande stadsmiljö håller på att växa fram.

Barkarby erbjuder det bästa av två världar med en livlig och växande stadsmiljö såväl som naturreservatet Järvafältet precis runt hörnet. Området är utformat för en social och dynamisk livsstil, där du bor granne med motionsspår, gym, shopping, restauranger och caféer. Livet i Barkarby är till för att uppmuntra till möten mellan människor och kulturer, allt med goda kommunikationer till stadskärnan.

Flygbild – Vy från Veddesta mot flygfältet